En læseværdig blog

Hold op hvor har jeg fået arbejdet meget med WordPress de seneste uger, og hold op hvor er der sket meget på det halve år, der er gået, siden jeg sidst arbejdede med det så “brugervenlige” blogsystem. For ja det er brugervenligt, hvis man kan leve med en standardversion, men hold kæft hvor kan jeg få lange løg af at få det til at spille helt som jeg vil have det.

Arbejdet med WP-systemet i denne omgang udsprang af, at Stina i lang tid har haft et ønske om at få sin egen blog, og arbejdet med den er nu så langt, at set-up’et er klar til at hun kan få lagt en masse indhold på siderne. Det inspirerer jo til forandringer og forbedringer på vores øvrige hjemmesider, men da hverdagen blev skudt i gang igen i dag, er det svært at sige noget konkret om en tidshorisont.

I min vælten rundt på det klistrede edderkoppespind, som vi i daglig tale betegner som Internettet, stødte jeg på en blog, som jeg klart finder læseværdig.

For det første fordi at blogejeren har skrevet en artikkel om det at flytte en WordPress installation fra én host til en anden, i et sprog som formentlig vil tilfredsstille den aller mest usagkyndige. Selvom artiklen er basal, så er den alligevel en god kogebogsopskrift, som gør det let at overskue, hvad det er man skal huske, når man vil flytte en blog.

For det andet fordi, bloggen er dansk, hudløst ærlig, fornærmende og indeholder stort set alt mellem himmel og jord.

For det tredje fordi, blogejerens politiske holdning på en lang række områder ligger i den modsatte grøft af min egen, og fordi min (som oftest) diplomatiske tilgang til verden provokeres og sættes i perspektiv.

Læs selv mere på http://www.jan-skinnerup.dk/

Skriv en kommentar