Heimdal – Et værktøj der fortjener et kig

csis
Har du styr på sikkerheden derhjemme? De fleste af os bruger netbank og shopper online. Samtidig er det umuligt at vide, hvad børnene klikker på når de er på nettet.
Heimdal beskytter dig og din familie ved hjælp af tre enkle trin.

Heimdal opdaterer automatisk de vitale programmer i samme øjeblik opdateringerne frigives, blokkerer automatisk for farligt indhold på internettet og finder det, som dit antivirusprogram ikke finder.

Sådan lyder introduktionen på https://www.heimdalagent.com, og det lyder jo godt.

Programmet, der fås i en gratis og en betalt udgave, ejes af CSIS Security Group A/S. CSIS’s vision er at “være blandt de bedste og mest anerkendte virksomheder i verden, der bekæmper de IT-kriminelle“, og er en ret velanset virksomhed på IT-sikkerhedsområdet nationalt som internationalt. Blandt andet kan det være fornuftigt for såvel privatpersoner som for virksomheder at holde sig orienteret om aktuelle IT relaterede sikkerhedsforhold på CSIS’s hjemmeside.

Programmet Heimdal lyder til at være ret interessant, og jeg hører gerne fra dig, hvis du har erfaringer med det. Jeg har endnu ikke selv haft lejlighed til at stifte yderligere bekendtskab med det.

Skriv en kommentar